Türkiye Ligleri'nin köklü kulüplerinden temsilcimiz Zonguldakspor son 3 yıldır mücadele ettiği 2. Lig'de kalıcı olmak istemiyor. Gelecek sezon güçlü ve hedefi olan bir kadro kurmak isteyen, ancak mali koşullar nedeniyle zor günler geçiren Zonguldakspor 26 Haziran 2019 tarihinde yapılacak kongreyi bekliyor.

Maddi sorunları çözmek ve istediği takımı oluşturmak için Eren Enerji ile sponsorluk yapmak isteyen Zonguldakspor yönetimi sponsorluk işini sıkı tutuyor. Eren Enerji geçtiğimiz yıllarda kırmızı-lacivertli ekibe maddi manevi destekte bulunurken, bu desteğin sponsorluğa dönüştürülmesi için her iki tarafta istekli. Yönetimin son bir görüşme yaparak işi bitirmek ve ekonomik sorunları çözüme kavuşturmak istiyor.

26 Haziran'da yapılacak kongrenin ardından Zonguldakspor yönetimi prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Serkan Afacan ile resmi sözleşme imzalayarak iç ve dış transfere de hız verecek.

YENİ SEZON ÇALIŞMALARI 27 GÜN SONRA BAŞLIYOR

Zonguldakspor 2019-2020 sezonu için 27 gün sonra 15 Temmuz Pazartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yeni sezon çalışmalarına başlayacak. 1 hafta kendi tesislerinde kamp yapacak olan Kırmızı-Lacivertli takım bu sırada iç ve dış transferde anlaştığı oyuncuları da kampa dahil edecek. Diğer taraftan Zonguldakspor 1 haftalık kampın ardından oyunculara 2 gün izin verecek. Sezonun ilk ciddi kampı ise Ankara Kızılcaham yada Bolu'da gerçekleştirilecek. Yönetim şimdiden kamp yeri araştırmasına başladı.

Editör: Pusula Gazetesi