TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor başta olmak üzere tüm takımlar TFF'nin 2'nci, 3'üncü ve BAL hakkında vereceği net kararı beklemeye başladı.

Corona Virüs salgını nedeniyle Mart ayında liglere ara verilmiş ve sürecin iyiye gitmesi beklenmişti. Sağlık Bakanlığı ve TFF'nin görüşmesi sonrasında liglerin başlaması TFF'nin oluruna bırakılmış, TFF yönetimi ise öncelikle Süper Lig ve 1'nci Ligin kesin başlamasına karar vermişti. 2'nci, 3'üncü ve BAL'da ise liglerin şimdilik 18 Temmuz 2020 tarihinde başlamasına karar veren TFF yönetimi kulüplerden gelen tepkiler üzerine kararını tekrar gözden geçirecek.

Çarşamba günü Riva tesislerinde Alt Ligler Kulüpler Birliği ile yapılan görüşmede TFF kulüplerden antetli kağıtlarla ligin süreci hakkında kesin karar istedi. Dilekçeler toplandıktan sonra TFF 15-25 Haziran tarihleri arasında yapacağı değerlendirmenin ardından kesin kararını verecek.

BİR ÇOK KULÜP İÇİN LİGLERİN İPTAL EDİLMESİ PİYANGO OLACAK

Zonguldakspor'da yönetimin gözü-kulağı TFF'nin vereceği son kararda olacak. Maddi-manevi büyük sıkıntılar yaşayan kırmızı-lacivertli ekip liglerin son haliyle tescil edilmesi halinde adeta piyango vurmuş gibi sevinecek. Liglerin devam kararı halinde başta Zonguldakspor olmak üzere bir çok takım büyük sıkıntı yaşayacak.