Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da yönetim kurulunun kulübe gelir temin etmek amacıyla planladığı projelerden birisi olan forma kampanyası hayata geçti.

2 yıl önce yapılan forma projesinde beklenen ilgiyi görmeyen Zonguldakspor yönetimi bu kez 1992 yılında meydana gelen ve 263 madencinin şehit olduğu Kozlu Grizu faciasında yaşamlarını yitiren madenciler anısına forma projesi yaptı. Kurum ve kuruluşların yanı sıra iş adamlarına ve bir çok kişiye özel fiyatlarla satılması planlanan formalar taraftar için ise 100 lira fiyat belirlendi.

FATİH TOPÇU'DAN ÖRNEK HAMLE

ERDEMİR'de çalışan ve koyu bir Zonguldakspor taraftarı olan Fatih Topçu isimli bir taraftar bin lira ödeyerek 1 forma aldı. Topçu'nun bir hamlesi ise Zonguldak'ta herkese örnek olması bekleniyor.

"FORMALAR İÇİN KLİP HAZIRLAYACAĞIZ"

Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk formaların tanıtımı için klip hazırlayacaklarını belirterek konu hakkında şunları söyledi: "TTK Kozlu Müessesesinde 1992 yılında meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerimize vefa formamız taraftar için satışa sunduk. Madenci formalarımız kısa sürede satışa sunmamıza rağmen il ve Avrupa'nın her bir yerinden şuanda yoğun bir talep var. Birçok il ve Avrupa'ya ilk sipariş olan madenci formalarımızı Kargo ile gönderdik. Özellikle madenci formalarımızı isteyen taraftarlarımızın şahsıma 05365026767 numaradan, ya da A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir'e sosyal medyadan ulaşmak kaydıyla taleplerini iletebilirler. Formalar için hafta içi tanıtım toplantısı yapılacak olup ayrıca ulusal spor programlarına da yayınlanmak amacıyla bir klip hazırlığı yapılmaktadır"