TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor bir taraftar iç ve dış transferç alışmalarına devam ederken, diğer yandan da Kulüp Başkanı Süleyman Caner kulübe gelir amaçlı kaynaklar yaratmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun sabah kahvaltısında buluşarak Zonguldakspor'a nasıl destek olunabileceği konusunad görüş alışverişinde bulunmuşlardı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise kahvaltıya katılamayacağı için daha önce kulübü ziyaret ederek gerekli destekleri vereceğini açıklamıştı. Bir diğer CHP Milletvekili Ünal Demirtaş'tan ise hiç bir ses çıkmamış, ilgisiz kalmıştı.

Ak Parti Milletvekilleri ilk iş olarak Bakacakkadı 100. Yıl Spor Tesislerinin Zonguldakpor'a devri için protokol imzalanmasında katkıda bulunarak bu devri gerçekleştirmişlerdi.

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİ VE ZEKİ TOSUN'DAN 20 BİN LİRA
Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun aralarında ceplerinden 20 bin lira toplayarak Zonguldakspor'a bağışlamaları taktir topladı. Bu bağış ileriki günler için ise umut oldu.

DENİZ YAVUZYILMAZ, VİP KOLTUK VE KOMBİNE ALDI
CHP Zonguldak mileltvekili Deniz Yavuzyılmaz ise Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından 1000 liradan satışa çıkarılan 248 vip koltuktan 1 adet alırken, 1 adet de kombina kart satın aldı. Yavuzyılmaz'da üzerine düşen görevi yaparak destek olurken, yine bir diğer CHP'li milletvekili Ünal Demirtaş bu olaya da seyirci kaldı.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner desteklerinden dolayı Türkmen, Çolakoğlu, Uçar, Tosun ve Yavuzyılmaz'a teşekkür etti, bu dönem gerekli birlik ve beraberliğin sağlandığını, önümüzdeki günlerde ise vekillerin daha çok destekte bulunacaklarına olan inancının arttığını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi