Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un 18 Şubat Perşembe günü Devrek İlçe Stadı'nda oynaması gereken Sancaktepe FK maçı son 1 haftadır devam eden yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

Bu ertelene kararının ardından Zonguldakspor, 24 Şubat tarihinde deplasmanda oynayacağı Amed Sportif maçı hazırlıklarına başladı.

3 SAKAT FUTBOLCU OYNAMAYACAKTI

Zonguldakspor'un kümede kalma yolunda Sancaktepe en büyük rakiplerinden birisi. Kırmızı-lacivertli ekip maç ertelenmese 3 önemli futbolcusundan yararlanamayacaktı. Sakatlıları nedeniyle sağ kanat oyuncusu Serbay Yağız, Stoperin değişilmez ismi Hakan Çevik ve son haftaların formda ismi Furkan Deniz takımları yerini alamayacaktı. Maçın ertelenmesiyle birlikte sakat futbolculardan en önemlisi Hakan Çevik Amed Sportif maçına yetişecek, Furkan Deniz'in de yetişme ihtimali var.

En iyi ihtimal ise Sancaktepe maçının ileri bir tarihe ertelenmesi nedeniyle bu kritik maça kadar 3 önemli sakat futbolcu da yetişmiş olacak. Teknik heyet ve yöneticiler maçın ertelenmesinin kendileri açısından önemli avantaj olduğu görüşünde.