Zonguldakspor son olarak sahasında oynadığı ve 1-0 kazandığı Kırklarelispor maçıyla birlikte tekrar çıkışa geçip galibiyet serisi yakalamak istiyor. İlk yarıda özellikle Sancaktepe ve Hekimoğlu Trabzon deplasmanlarından üst üste aldığı iki hedlasman galibiyetiyle play-off potasının içine giren Zonguldakspor daha sonra düşüşe geçerek 10 maçta sadece 1 galibiyete imza atmıştı. Bu kötü süreç geride kalırken, yeni bir çıkış, yeni bir umut yakalamak isteyen Zonguldakspor, İnegölspor maçına umutlu bakıyor.
HAZIRLIKLAR TAMAM, HEDEF GALİBİYET
Zonguldakspor Salı gününden itibaren Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanlarla İnegölspor maçına sıkı tempo ile hazırlandı. Kırmızı-lacivertli ekip Perşembe günü maçın teknik ve taktik provasını yaparken, Cuma günü ise kanat ortaları ve şut çalışmalarının yanı sıra taktik çalıştı. Kırmızı-lacivertli ekip tüm hazırlıklarını tamamlayarak deplasmanda oynayacağı İnegöl maçına galibiyet için motive oldu.
3 PUAN FARK VAR
Zonguldakspor ile İnegölspor arasında 3 puan fark bulunuyor. İlk yarının ilk maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda rakibi İnegölspor'u Gürkan Öztürk'ün attığı golle 1-0 mağlup eden Zonguldakspor bu maçın rövanşını vermek istemiyor. Deplasmanda da galibiyet bekleyen Zonguldakspor 28 puanla 9'ncu sırada, İnegölspor ise 31 puanla 6'ncı sırada kendine yer buldu.