TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligde aldığı istikrarsız sonuçlara bir yenisini daha hafta sonu Devrek İlçe Stadı'nda oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı Sarıyer maçıyla ekledi.

Son 6 haftada 1 galibiyeti bulunan kırmızı-lacivertli ekip hafta sonu ligin 28'nci haftasında grup lideri Samsunspor'a konuk olacak. Ertuğrul Sağlam ile puan kaybetmeyen Kırmızı-beyazlı ekip evinde daha etkili oynayan takımların başında geliyor. Ligde en yakın rakibi Manisa FK'ya 10 puan fark atan Samsunspor şimdiden 70 puana ulaştı.

İç ve dış sahada aldığı seri galibiyetlerle ön plana çıkan Samsunspor 3 galibiyet daha alması halinde şampiyonluğunu ligin bitimine 3 hafta kala garantileyecek.

ZONGULDAKSPOR HAFTANIN SÜPRİZİNE İMZA ATMAK İSTİYOR
Zonguldakspor ligin ilk yarısında Samsunspor'a karşı iyi futbol oynamasına karşın, ofyasttan ve penaltıdan yediği gollerle rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz rövanş maçında ise haftanın sürprizine imza atarak Samsunspor'u deplasmanda yenmek ve rövanşı almak istiyor.

Zonguldakspor 27 hafta içinde 36 puanla 10'uncu sırada kendine yer bulurken, rakip Samsunspor ise 27 maçta 70 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.