Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü Devrek İçle Stadı'nda kümede kalma mücadelesi veren Gümüşhanespor'u 15.00'da konuk edecek. MHK bu kritik maça Kocaeli Bölgesinden Klasman Hakemi Enes Kanpara'yı atadı. Kanpara'nın yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden Klasman yardımcı Hakemi Mehmet Kağan Bingül ve Bursa bölgesinden Klasman Yardımcı Hakemi Erdi Abdulmecit Sayar yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Bursa bölgesinden klasman hakemi Göksu Furkan Güngör olarak açıklandı.

Enes Kanpara, 14 Şubat 2021 yılında deplasmanda oynanan ve Ankara Demirspor'un Zonguldakspor'u 2-1 yendiği maçta 4. Hakem olarak görev yaptı. 11 Ocak 2020 yılında Zonguldakspor'un kendi sahasında Manisa FK ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçta Enes Kanpara yine 4. Hakem olarak görev yaptı.

Öte yandan 25 Eylül 2019 yılında Ziraat Türkiye Kupası'nda Zonguldak Kömürspor ile Niğde Anadolu FK arasında Zonguldak'ta oynanan eleme maçında yine Enes Kanpara 4. Hakem olarak görev yaptı. Bu maçta ise Zonguldakspor, Niğde Anadolu FK'ya penaltılarda 7-6 mağlup oldu.