TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller yerinde. Son oynadığı 3 maçından 2 galibiyet çıkartarak tekrar çıkışa geçen Zonguldakspor iç sahada Silivrispor'u 2-0 yendikten sonra deplasmanda Bandırmaspor'a 3-1 mağlup olmuştu. Kırmızı-lacivertli ekip son maçta Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Karşıyaka'yı 1-0 yenerek puanını 31'e yükseltti ve derin bir nefes aldı. Küme düşme tehlikesi yaşamak istemeyen kırmızı-lacivertli ekibe geride kalan 8 maçta en az 3 galibiyet yetiyor.

BUGSAŞ ZORLU DEPLASMAN
Son haftalarda seri galibiyetler alarak grubun en formda takımı olan Bugsaşspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Zonguldakspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonun ilk yarısında Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan maçta Bugsaş ile 0-0 berabere kalan Zonguldakspor son 3 maçta 2 galibiyet almanın morali ile çıkacağı Başkent deplasmanına umutla gidecek.

ELMAS FİZİK-KONDİSYON ÇALIŞTI, GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Zonguldakspor, 1-0 kazandığı Karşıyaka maçının hemen ardından Pazartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla Bugsaş maçı hazırlıklarına başlamıştı. Elmas çalışmalara Fener Sentetik sahada devam etti. Kırmızı-lacivertli futbolcular kondisyoner Barış Şeref nezaretinde fitness aletleri ile fizik kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptığı gözlendi. Teknik Direktör Fatih Akyel, futbolcularla yakından ilgilenirken, Bugsaş maçının önemini her fırsatta anlatarak şimdiden maça motive ediyor. Gerek futbolcular, gerekse Teknik Patron Fatih Akyel'in idman boyunca neşeli oldukları gözlendi.

Editör: Pusula Gazetesi