TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller bozuk. Ligde son iki maçından galip ayrılamayan Zonguldakspor Karagümrük'e deplasmanda 2-1 yenilmiş, Cumartesi oynadığı son maçta kümede kalma mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalmıştı.

TOKAT'A DİKKAT ETMEK ŞART

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftalardır ligin son sırasında bulunan ve kötü bir lig geçiren Tokatspor ligde var olma mücadelesi veriyor. Ligde 19 puanla son sırada bulunan Tokatspor karşısına temkinli çıkacak olan Zonguldakspor sahasında oynadığı maçta da rakibine gol atmakta zorlanmış ve maç 0-0 tamamlanmıştı.

Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi bu maç öncesinde Darıca Gençlerbirbirliği maçında Hüseyin Yılmaz ve Kamil İçer'i yedek oturtturarak rotasyona gitmişti.

ELMAS, ZONGULDAK'TAN AYRILDI

Zonguldakpor Cumartesi günü oynadığı maçın ardından Pazar günü ter idmanı yaptıktan sonra Pazartesi günü öğleden önce kentten ayrılarak karayolu ile Tokat'a gitti. Kırmızı-lacivertli ekip Tokat'ta kalacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

Tokatspor ligin son sırasında olmasına rağmen geri kalan haftalarda umutlarını artırmak için sahaya galibiyet için çakacak. Saha ve seyircisi önünde etkili olan Tokatspor karşısına Zonguldakspor'da temkinli çıkarak rakibinin zaaflarını değerlendirerek sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi