TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da sezon başında inşaatına başlanan kulüp binası maddi kriz nedeniyle aradan geçen uzun süreye rağmen tamamlanamadı.

Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, kulüp binasını modern bir hale dönüştürmek için kendi imkanları ile çalışmalar yapmıştı. Ancak maddi kriz ve Corona Virüs salgını nedeniyle kulüp binası tadilatı yarıda kaldı.

BAKANLIKTAN DESTEK İSTENECEK

Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, kulüp binasını yerinde inceleyerek çalışmaların son halini fotoğrafladı. Başkan Hürfikir, kulüp binasının tadilatını tamamlamak için kollarını sıvadı. Gençlik Spor Bakanlığı yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştiren, A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, tesisin tamamlanması noktasından çekilen fotoğrafları Bakanlığı gönderecek. Bakanlığın onay vermesi halinde yarım kalan tadilat tamamlanarak yeni sezona yetiştirilecek.

YENİ SEZON ÖNCESİ TAMAMLANMASI ŞART

Kulüp binası tadilatı nedeniyle Dsi misafirhanesinde kalan Zonguldaksporlu teknik heyet ve futbolcular kulüp binasının tamamlandığında kendi tesisine kavuşacak. Yılllardır tesis sıkıntısı çeken kırmızı-lacivertli ekip tadilatın tamamlanmasının ile birlikte tesis sorunu yaşamayacak.

Zonguldakspor yönetimi Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek yanıtı büyük bir merakla bekliyor.