TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor aldığı 3-2'lik galibiyetin ardından hafta sonu oynayacağı BAKspor maçı hazırlıklarına sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli ekip Salı gününden itibaren yaptığı idmanlarla karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

BAKSPOR'DA LİGDE RAHAT KONUMDA
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da Pazar günü karşılaşacağımız BAKspor'da ligde rahat bir konumda bulunuyor. 37 puanla 13'ncü sırada bulunan rakip BAKspor, Zonguldakspor karşısına rahat bir şekilde çıkacak. Geçtiğimiz hafta Kırklarelispor'un da ligde iddiası olmaması nedeniyle her iki takımda açık futbol oynamış ve 3-2'lik sonuçla açık futbol skora yansımıştı.

ZONGULDAKSPOR GELİKSPOR İLE KARŞILAŞACAK
Zonguldakspor Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı BAKspor maçının provasını Perşembe günü Gelikspor ile 15.00'da oynayacağı hazırlık maçı ile birlikte yapacak. Zonguldak Amatör Süper Ligde şampiyon olarak Devrek Belediyespor ile play-out maçı oynama hakkı kazanan Gelikspor için de bu maç ciddi bir prova olacak. Gelikspor antrenörü Gökhan Konmuş bu maça büyük önem verirken, Teknik Direktör Cahit Terzi ise bu maçta BAKspor maçının provasını yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi