TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor kötü günlere son vermek istiyor. Aldığı sonuçlarla galibiyete hasret kalan kırmızı-lacivertli ekip 14'ncü sıra kadar geriledi. Şampiyonluk umutlarını tamamen kaybeden Zonguldakspor kümede kalma mücadelesi veren takım durumuna düştü.

BUGSAŞ MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
Zonguldakspor kendisi gibi zor günler yaşayan ve 7 haftadır kazanamayan Bugsaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rakip Bugsaş da Zonguldakspor gibi kazanmayı unuttu. Kırmızı-lacivertli ekip Başkent'te oynayacağı bu kritik maça büyük önem veriyor. Kötü gidişata son vermek için kazanmak zorunda olan Zonguldakspor ligde 16 puanla 14'ncü sırada bulunurken, rakip Bugsaş da 16 puan ve averajla 15'nci sırada bulunuyor.

FENER SENTETİK SAHADA ÇALIŞTILAR
Zonguldakspor Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına Fener Sentetik Saha'da devam etti. Elverişsiz hava koşulları nedeniyle Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin bozulmaması için teknik heyet bu kararı aldı. İdmana Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketleri ile başlayan Zonguldakspor daha sonra çift kale maç yaptı. İdmanda futbolcuların arzulu ve istekli oldukları gözlendi.

Editör: Pusula Gazetesi