TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü oynayacağı BAKspor maçı hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor. Salı günü başlayan hazırlıklara Cumartesi günü yapacağı ter idmanı ile son verecek olan kırmızı-lacivertli ekipte özellikle genç futbolcular forma bekliyor. Ligde hiçbir iddiası bulunmayan Zonguldakspor'da 8 futbolcu yönetim ve teknik heyetten aldıkları izinlerle memleketlerine gitmeleri nedeniyle takım gençlere kaldı.

Geçtiğimiz hafta sahasında Kırklarelispor oynayan ve sahaya genç kadro ağırlıklı çıkarak 3-2'lik galibiyetle 3 puanın sahibi olan Zonguldakspor'da Teknik direktör Cahit Terzi'nin yine gençlere şans vereceği öğrenildi.

Zonguldakspor, Pazar günü oynayacağı maç öncesinde 42 puanla 8'nci sırada haftaya girerken, rakip Bakspor ise 37 puanla 13'ncü sırada bulunuyor.

SEZONUN SON İÇ SAHA MAÇI
Zonguldakspor 2018-2019 futbol sezonunun son iç saha maçını Bakspor ile oynayacak. Bu son iç saha maçına taraftarların da ilgi gösterip iç sahada ligi tamamlaması beklenirken, Zonguldakspor sezonun son maçında deplasmanda Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak.

Editör: Pusula Gazetesi