TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'da Teknik Direktör Serkan Afacan ile yollar ayrıldı.

Hayatında ilk kez Zonguldakspor'u çalıştıran ve öncesinde sürekli yardımcı antrenör olarak görev yapan Serkan Afacan ilk deneyimini Zonguldakspor ile yaşamıştı.

TARAFTARA SUS İŞARETİ ÇEKEN FUTBOLCUSUNU KUTLAMIŞTI

Futbolcularla diyaloji sürekli negatif olan Serkan Afacan geçtiğimiz sezon kötü geçen bir karşılaşmada taraftarlar futbolculara tepki göstermişti. Bu maçta gol atan Serhat Baştan gülün artından Zonguldakspor taraftarına tepki göstererek sus işareti yapmış ve Teknik Direktör Serkan Afacan ise futbolcusunu kutlamıştı.

YENİ SEZON PLANLAMASI YAPARKEN, KAÇTI GİTTİ

Yeni sezon öncesinde yönetimle tekrar anlaşmaya varan Serkan Afacan, Zonguldakspor yeni sezon planlaması yaparken kaçtı gitti. Cumartesi günü öğleden önce AŞ. Başkanı Hükün Hürfikir'de bir futbolcunun alınmasını isteyen Serkan Afacan, öğleden sonra ise Vanspor ile anlaştı, haber vermeden ansınız çekti gitti. Afacan'ın bu tavrı ise yönetimi şok etti.

TARAFTAR MEMNUN KALDI

Zonguldakspor taraftarlarının büyük bir çoğunluğu ise Serkan Afacan'ın gitmesinden büyük bir mutluluk duyarken, "Zonguldakspor büyük bir dertten kurtuldu" yorumları yaptılar.

YENİ ARAYIŞ SÜRÜYOR
Zonguldakspor yönetimi yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.