TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü Diyarbakır deplasmanında oynayacağı Amed Sportif maçı hazırlıklarını son yaptığı teknik taktik çalışma ile tamamladı. Kırmızı-lacivertli ekip Salı gününden itibaren yoğun bir tempo ile hazırlıklarını tamamlarken, son yapılan idmanda Zonguldaksporlu taraftarlar ziyarette bulunarak teknik heyet ve futbolculara moral verdi.
Zonguldakspor ikinci yarının ilk haftasında saha ve seyircisi önünde lider Manisa Futbol Kulübünü konuk ederek sahadan 2-2'lik skorla ayrılırken, rakip Amed Sportif ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Sancaktepe ile oynadığı maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.
Zonguldakspor ligin 19'ncu haftasına 24 puanla 11'nci sırada girerken, rakip Amed Sportif ise 20 puanla 14'ncü sırada kendine yer buldu. Kırmızı-lacivertli ekip bugüne kadar oynadığı 18 karşılaşmada rakip kaleleri 24 kez havalandırırken, kalesinde de 24 gol gördü. Amed Sportif ise 18 maçta gol atmakta zorlandığı gözlenirken rakip kaleleri 13 kez havalandırdı, kalesinde ise 27 gol gördü.
Amed Sportif ile Zonguldakspor arasında oynanacak zorlu karşılaşma Pazar günü 13.00'da Diyarbakır Stadyumunda oynanacak, karşılaşmayı Burak Pakkan yönetecek.