TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor geçtiğimiz hafta ligin flaş ekiplerinden Fatih Karagümrük karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetin yanı sıra özellikle ilk yarı ortaya konulan pozitif futbolla taraftarlarına umut verdi. Kaliteli kadroya sahip olan ve rakip kim olursa olsun neler yapabileceğini Karagümrük maçının ilk 45 dakikasında gösteren Zonguldakspor'da taraftarlar iyi futbolun devamını bekliyor.

DARICA DEPLASMANI ZOR OLACAK
Zonguldakspor henüz sahasında galibiyeti bulunmayan Darıca Gençlerbirliği sahasında oynadığı maçlarda Tokatspor ile 0-0 berabere kalırken, Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu, Kahramanmaraşspor ile de 2-2 berabere kaldı. Darcı Gençlerbirliği ligdeki tek galibiyetini ise depasmanda Fethiyespor'u 4-0 yenerek aldı. Zonguldakspor'un ise deplasmanda galibiyeti bulunmuyor. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilirken, Bandırmaspor ile 2-2 berabere kaldı, Konya Anadolu Selçuk'a ise 4-2 mağlup oldu. Sahasında kazanamayan Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda kazanamayan Zonguldakspor'un karşılaşmasında gülen takımın Zonguldakspor olması bekleniyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Zonguldakspor Cumartesi günü deplasmanda 15.00'da oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlad. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirilen idmanda yapılan çift kale maçla Darcı Gençlerbirliği maçın teknik ve taktik provasını gerçekleştiren kırmızı-lacivertli temsilcimiz galibiyet parolasıyla Darıca karşısına çıkacak.

Editör: Pusula Gazetesi