TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor bir taraftan maçlarına hazırlanırken, diğer yandan futbolcuların eğitimi ve yeni oyun kuralları benimsemelerini sağlıyor.

Zonguldakspor idman ve mental hazırlıkların yanısıra oyun kurallarına da hakim olabilmek amacıyla son derece profesyonelce çalışıyor. Son dönemde gündeme sıkça gelen değişen oyun kurallarını futbolcularına benimseterek saha içerisinde avantaj kazanmak isteyen Zonguldakspor teknik heyet ve yönetimi Zonguldak İl Hakem Kurulu'ndan eğitim talep etti. Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı ve İl Eğitimcisi Yrd. Doç. Dr. Evren Atış, TFF 2.Lig'de ilimizi temsil eden Zonguldakspor'a değişen futbol oyun kuralları hakkında eğitim verdi.

Eğitime Zonguldarsporlu futbolcular, teknik heyet, bazı yöneticiler ve İl Hakem Kurulu üyeleri katıldı. Eğitim sonrası Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Serkan Afacan ve futbolcular eğitimden son derece mutlu olduklarını, çok faydalı olduğunu bunun için vakit ayırdıkları için Zonguldak İl Hakem Kuruluna teşekkür ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi