Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'u hafta sonu zorlu bir sınav bekliyor. Ligin ilk üç haftasında İnegöl ve Ergene Velimeşe olmak üzere iki depslasmandan beraberlik çıkartan sahasında ise Niğde Anadolu FK'yı yenen Zonguldakspor 5 puanla 7'nci sırada kendine yer buldu.

ANKARA DEMİRSPOR MAÇINA 3 PUAN GÖZÜYME BAKIYORUZ

Zonguldakspor Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı'nda 15.00'da şampiyonluk adaylarından Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Rakip Ankara Demirspor'da Zonguldakspor forması giymiş Okan Eken, Turan Yılmaz, Hasan Küççük ve Kamil İçer'in oynayacak olması da maçı daha ilginç hale getirecek.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Zonguldakspor, Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Teknik Direktör Mustafa Dalcı nezaretinde sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli ekipte futbolcuların morallerinin üst düzeyde olduğu gözlendi.

MAÇI OĞUZHAN UĞURLU YÖNETECEK

Cumartesi günü 15.00'da Zonguldakspor ile Ankara Demirspor maçında MHK İstanbul bölgesinden Oğuzhan Uğurlu'ya görev verdi. Uğurlu'nun yardımcılıklarını yine aynı bölgeden klasman yardımcı hakemler Sinan Ertinğü ile Göktuğ Hazar Erel yapacak.