TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor bugün saat 15.00'da Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Darıca İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nde Cihan Ataş yönetecek.

Dakika 1: Hakem Cihan Ataş düdüğünü çaldı ve maç başladı.

Dakika 4: Maçın ilk tehlikeli atağını Darıca Gençlerbirliği gerçekleştirdi.

Dakika 9: Zonguldak Kömürsporlu futbolcu Okan Eken sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Rakibine çalım atmayı denerken bira anda yerde kaldı. Penaltı bekleyen Okan, hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptığı için sarı kart gördü.

Dakika 24: Darıca Gençlerbirliği sağ çaprazdan serbest vuruş kullanıyor ve serbest vuruştan sonuç çıkmıyor. Top Zonguldak Kömürspor'un kalecisi Sinan'da kalıyor.

Dakika 36: Maçta şu dakikalarda iki takımın karşılıklı atakları ile geçiyor. İki takım da henüz tehlikeli sayılabilecek gol pozisyonuna giremedi.

Hakem Cihan Ataş, maçın ilk yarsını bitiren son düdüğünü çaldı. İlk yarı sonucu 0-0

Dakika 45: Maçın 2. yarısı başladı.

Dakika 58: Darıca Gençlerbirliği'nde oyuncu değişikliği. Giren oyuncu Raşit Sevindir, çıkan oyuncu Bünyamin Karataş.

Dakika 66: Darıca Gençlerbirliği'nde oyuna giren oyuncu Görkem Güven, oyunda çıkan oyuncu Aytaç Deniz.

Dakika 72: Zonguldak Kömürspor sol taraftan köşe vuruşunu kullanıyor ve Okan Duran topu ağlara gönderiyor. Zonguldak Kömürspor, Darıca Gençlerbirliği karşısında 1-0 öne geçiyor.

Dakika 74: Darıca Gençlerbirliği'nde Ahmet Kutluer, Tuncay Fındıkçı'nın yerine oyuna giriyor.

Dakika 76: Zonguldak Kömürspor'da oyuncu değişikliği. Çıkan oyuncu Gencay Erten, oyuna giren Hüseyin Yılmaz.

Dakika 81: Darıca Gençlerbirliği beraberlik için yükleniyor ama ataklardan sonuç çıkmıyor.

Dakika 84: Zonguldak Kömürspor'da çıkan oyuncu Turan Yılmaz, oyuna giren oyuncu ise Berkan Akdeniz.

Dakika 88: Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi son oyuncu değişikliği hakkını da kullandı. Çıkan oyuncu Okan Eken, giren oyuncu M. Tahir Babaoğlu.

Dakika 90: Maça ek süre olarak 5 dakika daha eklendi.

Dakika 90+1: Zonguldakspor sol kanattan hızlı kontra atak geliştirdi, şutu kaleci kurtardı. Köşe vuruşunu paslaşarak kullanan Zonguldak Kömürsporlu oyuncular köşe vuruşundan da sonuç alamadı.

Dakika 90+2: Maçta gergin dakikalar. Zonguldak Kömürsporlu ve Darıca Gençlerbirliği'nden 2 oyuncu arasında tartışma yaşandı. Darıca Gençlerbirliği'nde sarı kart gören oyuncular Zeki Korkmaz ve kaleci Ercüment Kafkasyalı. Zonguldak Kömüspor'da sarı kart gören oyuncu M. Tahir Babaoğlu.

Dakika90+5: Hakem Cihan Ataş son düdüğünü çaldı ve maç bitti. Zonguldak Kömürspor, Darıca Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan ile dönüyor.

Editör: Pusula Gazetesi