Zonguldakspor Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Yeni Çorumspor maçının provasını gerçekleştirdi. Kırmızı-lacivertli ekip haftaya 10 puanla 3'ncü sırada girmenin morali ile çıkacağı Yeni Çorumspor maçından galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

SIRALAMADA ÇORUM YAKIN TAKİPTE

Geride kalan 5 hafta içinde Zonguldakspor 1 yenilgi, 1 beraberlik ve 3 galibiyetle topladığı 10 puanla 3'ncü sırada bulunurken, rakip Yeni Çorumspor ise 9 puanla 4'ncü sırada kendine yer buldu. İki takım arasında oynanacak maçın ardından alınacak skora göre takımların da sıralaması değişecek. Zonguldakspor kazanarak 13 puana yükselmek ve arayı açmak istiyor.

TEKNİK TAKTİK ÇALIŞMA TAMAMLANDI
Zonguldakspor Yeni Çorumspor karşısında uygulayacağı teknik taktik çalışmasını da tamamladı, maç saatini bekliyor. Kırmızı-lacivertli ekipte futbolcuların arzulu ve istekli olmaları dikkatleri çekerken, Teknik Patron Serkan Afacan zaman zaman oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

MAÇTA CİHAN ATAŞ DÜDÜK ÇALACAK

Merkez Hakem Kurulu Zonguldakspor'un saha ve seyircisi önünde 15.00'da konuk edeceği Yeni Çorumspor maçı öncesinde hakemleri açıkladı. Zonguldakspor-Yeni Çorumspor maçına İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Cihan Ataş'ı atadı. Ataş'ın yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden klasman yardımcı hakemler Sefa Özcan ile Okan Akbal yapacak. Öte yandan karşılaşmanın 4'üncü hakemi olarak ise Edirne bölgesinden klasman hakemi Gökhan Alkayalar görev yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi