TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücade eden temsilcimiz Zonguldakspor, ilk yarısını 23 puanla 9'ncu sırada tamamladığı ligin ikinci yarısına Antalya'ta hazırlanacak. Bir taraftan transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli yönetim diğer yandan takımın Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirmesini sağlayacak.
ANTALYA LARA KUNDU OTEL'DE KAMP YAPACAKLAR
İkinci yarı hazırlıkları kapsamında 22 Aralık Pazar günü Antalya Lara Kundu Otel'de kampa girecek. Kırmızı Lacivertli takım Antalya'da 2 haftalık bir kamp yapacak. Kamp süresi boyunca Zonguldakspor iyi bir hazırlık dönemi geçirerek ikinci yarıya bomba gibi girmeyi planlıyor.
3 HAZIRLIK MAÇI PLANLANIYOR
Zonguldakspor Antalya Lara Kundu Otel'de yapacağı kampta 3 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Zonguldakspor kamp süresince anlaşmış olduğu oyuncuları da kamp kadrosuna dahil edecek. Yeni transferlerinde takıma uyum göstermesi sağlanacak.
MİNASA MAÇINA HAZIR HALE GELECEKLER
Zonguldakspor yorucu geçecek kamp programının ardından 5 Ocak tarihinde kampı sonlandırarak futbolculara 2'şer gün izin verilmesi planlanıyor. Lig haftasında ise Zonguldakspor Minasa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı yada Çaycuma İlçe Stadı'nda devam etmesi bekleniyor.
Zonguldakspor sahasında 11 Ocak Cumartesi günü Lider Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Sahasında oynayacağı bu maçtan galip ayrılıp, ikinci yarıya moralli başlamayı planlayan Zonguldakspor'un hedefi play-off olacak. (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi