Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Çaycuma'da kampı noktalamak zorunda kaldı.

Yaklaşık 10 gündür Çaycuma Perla Otel'de kamp çalışmalarını sürdüren Zonguldakspor idmanlarını da Çaycuma İlçe Stadı'nda yapıyordu. Günde çift idmanla ilk 1 haftada çok iyi bir çalışma ortamı bulan Zonguldakspor yoğun kar yağışı ile birlikte zor anlar yaşadı. Çaycuma İlçe Stadı'nın yaklaşık 50 cm karla kaplanması kırmızı-lacivertli ekibi halı sahada idman yapmaya zorladı. Zonguldakspor bu zor şartlar altında daha fazla çalışmak istememesi nedeniyle Çaycuma'dan ayrıldı.

Halı sahada istediği verimi alamayan Zonguldakspor ani bir kararla bu sabah kampı tamamlayarak Zonguldak Merkez'e geldi. Teknik Sorumlu Barış Şeref futbolculara 1 günlük izin verirken futbolcuların yarın 16.00'da Fener Sahası'nda yine karda idman yapacak.

FUTBOLCULAR NEREDE KALACAK?

Zonguldakspor kafilesinde evi olan futbolcular evlerinde diğer futbolcular ise bu gece DSİ Misafirhanesi'nde kalacak. Kırmızı-lacivertli ekip yarından itibaren Fener'de bulunan ve tadilatı tamamlanan Zonguldakspor Kulüp Binası'na yerleşecek.

Kırmızı-lacivertli ekip ikinci yarının ilk maçını 27 Ocak 2021 tarihinde Devrek'te İnegölspor ile oynayacak.

RAKİP İNEGÖLSPOR GÜÇLENDİ
Zonguldakspor'un ikinci yarının ilk maçında sahasında konuk edeceği İnegölspor da kümede kalma mücadelesi veriyor. Erteleme maçlarından aldığı puanlarla puan sıralamasında Zonguldakspor'un üstüne çıkan İnegölspor yaptığı transferlerle de gücüne güç kattı. Tüm eksik mevkilerine transfer yapan İnegölspor, tam tersi transfer yapamayan giden futbolcularla gücünden güç kaybeden Zonguldakspor karşısında çok daha avantajlı çıkacak.