TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Antalya kampında üçüncü hazırlık maçını 2. lig Beyaz grupta mücadele eden Bugsaş ile oynadı.

Karşılaşmanın 15.dakikasında Bugsaş attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından oyunda dengeyi kuran Zonguldakspor duran toptan Kamil İçer'in attığı golle maçta 1-1'lik eşitliği sağladı.

İkinci yarı rakibine oranla daha etkili oynayan Zonguldakspor Cömert Kandemir'in attığı golle 74.dakikada 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca kırmızı-lacivertli temsilcimiz Bugsaş karşısında sahadan 2-1 galip ayrıldı.

ANTALYA'DA 3 MAÇ OYNANDI

Zonguldakspor Antalya kampında ilk maçını 24 Erzincanspor ile oynamış ve bu maçtan 4-1 mağlup ayrılmıştı. İkinci maçta 2. lig kırmızı grup ekiplerinden Eyüpspor ile karşılyaşan Zonguldakspor sahadan 3-3'lük eşitlikle ayrılmıştı. Son maçını Bugsaş ile oynayan Zonguldakspor ilk galibiyetini alarak Antalya kampını da moralli tamamlamış oldu.

TAKIM EVE DÖNÜYOR
2 Ocak 2018 tarihinde başlayan Antalya kampını en iyi şekilde değerlindiren ve sabah akşam yaptığı idmanlarla güç depolayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz oynadığı 3 hazırlık maçından 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alarak, Altay maçı öncesinde iyi bir kamp dönemi geçirdi. Zonguldakpor 13 Ocak tarihinde Antalya'da yapacağı sabah idmanının ardından öğle yemeği ile birlikte kampı tamamlayacak.

FUTBOLCULARA 1'ER GÜN İZİN

Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir Antalya kampı sonrasında futbolculara Pazar günü izin verecek. Kırmızı-lacivertli ekip Pazartesi günü Altay ile oynayacağı maçın ilk idmanını yaparak 21 Ocak'ta sahasında Altay'ı konuk edecek.

Editör: Pusula Gazetesi