Yaklaşık 9 aydır kanser tedavisi gören Zonguldakspor'un fanatik taraftarlarından Atilla Gökçe tedavi gördüğü Ankara İbni-Sina Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Filyos Belediyesi'nde çalışan 46 yaşında, evli ve 2 çocuk babası Atilla Gökçe Zonguldakspor'u kendisine yaşam kaynağı olarak seçmiş ve kırmızı-lacivertli renklere kendini adamıştı. Zonguldakspor'un galip geldiğinde sevinen, yenildiğinde ise üzülen koyu taraftarı olan Atilla Gökçe Zonguldaspor'un Ankara Cebeci Stadı'nda Zara Belediyespor karşısında şampiyon olarak 3.lige çıktığı maçta çektirdiği fotoğraf anılarda kaldı. Kırmızı lacivertli ekibin iç ve dış saha maçlarına da giderek gönül verdiği takımı destekleyen Atilla Gökçe'nin vefatı üzüntü yaşattı.

Zonguldakspor yeni sezonda artık Atilla Gökçe'den yoksun maçlarına çıkacak. 2018-2019 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla giren Zonguldakspor'un sezon sonu şampiyon olması halinde şampiyonluğun merhum Atilla Gökçe'ye armağan edilmesi bekleniyor.

Amansız hastalık nedeniyle yaşama gözlerini yuman Zonguldakspor taraftarı Atilla Gökçe yarın Filyos Belediye Binası önünde tören düzenleneceği öğrenilirken Gökçe Cuma namazına müteakip Filyos'ta kılınacak cenaze namazının ardından Filyos Cumayanı Mezarlığı'na defnedilecek.

Editör: Pusula Gazetesi