Zonguldakspor alt yapı takımı, 2006,2007 ve 2008 doğumlu futbolcuların oluşturduğu kafile ile hafta sonu Antalya'da gerçekleştirilen özel bir turnuvaya katıldı. Kemer'de gerçekleştirilen ve 4 gün süren turnuvada kırmızı-lacivertli temsilcimiz, ortaya koyduğu ve aldığı sonuçlarla ilerisi için umut verdi.

BEŞİKTAŞ'I 3 YAŞ KATEGORİDE DE YENDİK

Beşiktaş ve birçok üst düzey kulübün alt yapı takımları ile başa baş mücadele eden Zonguldakspor özellikle Beşiktaş ile oynadığı 3 yaş grubunda da 3 galibiyet elde ederek kırmızı-lacivertli ekibin alt yapıda nelere kadar geldiğini gösterdi.

Zonguldakspor Beşiktaş'ı 2008 yaş grubunda 2-1, 2007 grubunda 3-2 ve 2006 yaş grubunda ise 5-1 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

ANTALYA'DA GURUR YAŞATTILAR

Zonguldakspor'da iyi bir ekip oluşturarak yeni yetenekler keşfeden Altyapı Antrenörü Muhammet Şaffak, Antalya'da gerçekleştirilen turnuvayı değerlendirerek şunları söyledi: "Özel turnuva için davet edildiğimiz Antalya'da 4 gün boyunda Süper Ligin köklü kulüpleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın futbol okulları ile maçlar yaptık. Oynadığımız 6 maçı da kazanarak izleyenleri mest ettik. Görüyorum ki, emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Her geçen gün daha iyi olacak. Antalya bizim için çok verimli geçti. Amacımız A takıma yetenekli oyuncular kazandırmak. İnşallah önümüzdeki yıllarda buradan yeni yıldızlar çıkaracağız. Çok daha fazla, daha sabırlı çalışmaya devam edeceğiz."

Editör: Pusula Gazetesi