TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un alt yapı 14 ve 15 yaş grubu Beşiktaş'ın daveti üzerine Cumartesi günü İstanbul'a gitti.

Alt yapı antrenörü Muhammet Şaffak nezaretinde İstanbul'a giden Zonguldakspor için Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kafilenin İstanbul'a ulaşımı için belediyeye ait Zonguldakspor logolu otobüsünü tahsis ederek jest yaptı.

Kırmızı-lacivertli ekip Beşiktaş ile oynadığı hazırlık maçından mağlup ayrılmasına rağmen iyi bir performas ortaya koydu.

BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇINI TRİBÜDEN İZLEDİLER
Zonguldakspor'un alt yapı futbolcuları oynanan hazırlık maçının ardından Beşiktaş yönetim kurulunun daveti üzerine Beşiktaş-Sivasspor maçını Vodafone
Park Stadı'nda canlı olarak izlediler.

Futbolcular maçı tribünden izlemenin heyecanını yaşarken, başta Beşiktaş yönetimine ve kendilerine otobüs tahsis eden Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a teşekkür etti.

ZONGULDAKSPOR OTOBÜSÜ TRT'DE

TRTspor'da yayınlanan Stadyum isimli programda Beşiktaş-Sivasspor maçının yorumu esnasında arka plandaki ekrana canlı yayında Zonguldakspor amblemli otobüsün ekrana yansıması ile büyük bir heyecan yarattı, Zonguldakspor'a gönül vererlere de gurur yaşattı.