TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller yerinde. Kırmızı lacivertli ekip sezonun ilk maçında deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen bu yenilginin telafisini Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynadığı Pendikspor maçını 1-0 yenerek yaptı.

Salı gününden itibaren Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarına Teknik direktör Cahit Terzi nezaretinde başlayan Zonguldakspor son idmanını saat 11.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirdi. İdmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip teknik taktik çalışmasına ağırlık verdi. Futbolcular bire bir adam geçme ve ikili mücadeleye girerek çabukluk idmanı yaptı.

3 PUANLA 9. SIRADAYIZ
Zonguldakspor ligde 1 yenilgi 1 galibiyetle ligde 9'ncu sırada bulunuyor. Bandırmaspor ise oynadığı iki maçta 1 galibiyet, 1 yenilgi alarak 3 puanla Zonguldakspor'un hemen ardından 10'ncı sırada kendine yer buldu. Bandırmaspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivas Belediyespor'a 3-0 gibi farklı skorla mağlup oldu, maçı 10 kişi tamamladı. Zonguldakspor rakibi Bandırmaspor'a en iyi şekilde konsantre olup alacağı galibiyetle önemli bir deplasmanı geride bırakmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi