TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda play-off mücadelesi veren Bandırmaspor ile karşılaşacak. Pazar günü 14.30'da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştiren kırmızı-lacivertli ekip yapılan teknik taktik çalışmayla idmanı tamamladı. Bu sabah Bandırma'ya hareket eden Zonguldakspor 2-0'lık Silivrispor galibiyetinin vermiş olduğu moralle deplasmandan puan hedefliyor.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Zonguldakspor bugüne kadar oynadığı 24 karşılaşmada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgi alırken rakip kaleleri 19 kez havalandırdı, kalesinde ise 25 gol görerek 28 puanla 12.sırada bulunuyor.

Rakip Bandırmaspor ise oynadığı 24 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi alarak rakip kaleleri 34 kez havalandırdı, kalesinde ise 27 gol gördü. Bandırma topladığı 39 puanla 7.sırada bulunuyor.

FATİH AKYEL FUTBOLCULARA GÜVENİYOR
Zonguldakspor Teknik Patronu Fatih Akyel hafta boyunca yapılan idmanlarda futbolcularla bire bir konuşarak onları Bandırmaspor maçına beyin olarak hazırladı. Özellikle son olarak Sakaryaspor ve Silivrispor maçlarında ortaya konulan olumlu futbolu Bandırmaspor karşısında da sahaya yansıtmaları halinde deplasmandan iyi bir sonuçla döneceklerini ifade eden Akyel, futbolcularına güveniyor.

Editör: Pusula Gazetesi