TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Antalya'da 10 günlük kampa girdi. İlk etap çalışmasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı ve Fener Sentetik sahada 6 günlük çalışma ile tamamlayan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi tarafından futbolculara verilen 2'şer günlük yeni yıl tatilinin ardından futbolcular Antalya'da buluştu. Zonguldak kafilesinde Teknik heyetin yanı sıra Zonguldaklı futbolcular bulunurken, tatillerini memleketlerinde geçiren futbolcular da 16.00'da kamp yapılan otelde bir araya geldi. Otele yerleşen kırmızı-lacivertli ekip ardından idman yaparak günü tamamladı.

GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPARAK GÜÇ DEPOLAYACAKLAR
Zonguldaksporlu futbolcular teknik direktör Cahit Terzi nezaretinde Antalya'da yapılacak 10 günlük kamp süresi boyunca günde çift idman yapacaklar. Antalya'da 3 hazırlık maçı oynayacak olan Zonguldakspor bu süre içinde fizik kondisyon ve teknik-taktik olarak eksiklerini tamamlayarak ikinci yarıya hazır girecekler.

İkinci yarının ilk maçını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Manisa Büyük Şehir Belediyespor ile oynayacak olan Zonguldakspor ikinci yarıya galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi