TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor ilk yarıyı 20 puanla 11'nci sırada tamamlamıştı. İkinci yarıya daha umutlu girmeyi planlayan kırmızı-lacivertli ekip 24 Aralık Pazartesi günü ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlamış ve 6 gün boyunca yaptığı idmanlarla ilk etap çalışmalarını tamamladı.

Zonguldakspor zaman zaman günü çift idman yaparak geçirirken özellikle ilk etap çalışmaları esnasında fizik kondisyon ağırlıklı idmanlara önem verdi.

Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi son gerçekleştirilen idmanın ardından futbolculara yeni yıl izni verdi. 2 Ocak tarihine kadar izin yapacak olan Zonguldaksporlu futbolcular 2 Ocak tarihinde Antalya'da kampa girecek. Futbolcuların büyük bir bölümü memleketlerinden direkt olarak Antalya'ya gelerek kampa katılacak.

3-4 HAZIRLIK MAÇI PLANLANIYOR

Zonguldakspor Antalya'da günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanacak. Kırmızı-lacivertli ekip kamp süresi boyunca en az 3-4 hazıklık maçı planlıyor. Hazırlık maçlarında eksiklerini giderme fırsatı bulacak olan kırmızı-lacivertli ekip kampın ardından maç haftasına girerek ikinci yarının ilk resmi maçını 20 Ocak tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi