TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bulunan Zonguldakspor'da yaşanan sıkıntılara rağmen yönetim ve teknik heyet yeni sezon planlaması yapıyor. Transfer yasağı henüz kalkmadı. Takımda 5-6 kişinin dışında futbolcu kalmadı.

Henüz resmi imzayı atamayan Teknik Direktör Serkan Afacan sezon planlaması hakkında bilgi verirken yeni sezon çalışmalarına 22 Temmuz Pazartesi günü başlayacaklarını söyledi. Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri'nde yapılacak ilk etap kampta Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor ile hazırlık maçı planlanıyor.

ZONGULDAKSPOR SEÇME YAPACAK
Teknik Direktörü Serkan Afacan, ''Takıma futbolcu kazandırmak için 20-21 Temmuz tarihleri arasında Fener Sahası'nda futbolcu seçmesi yapmayı planlıyoruz. Seçmeler konusunda yoğun bir talep var. Bizde yapacağımız seçmelerle futbolcuları değerlendirmek istiyoruz. Yetenekli olan oyuncuları belirleyerek kampımıza getireceğiz. Kampta oynayacağımız hazırlık maçlarında oyuncuları tespit etmeyi planlıyoruz'' ifadeleri kullandı.

"PAZARTESİ ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ"

Afacan, ''İlk etap kamp çalışmalarına 22 Temmuz Pazartesi günü Bakacakkadı 100. yıl tesislerinde başlayacağız. Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız futbolcularla beraber 100.Yıl'da kamp yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. 10 Ağustos'a kadar orada kamp yapacağız. İnşallah 1. etap kampımız bizim için ve oyuncular için verimli geçecek. 1. etap kampında Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor ile hazırlık maçı oynamak istiyoruz" dedi.

"BOLU'DA 4 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAĞIZ"

İkinci etap kamp çalışmaları için Bolu'ya gideceklerini ifade eden Serkan Afacan, ''Bakacakkadı kampının ardından 2. etap kampını Bolu'da yapacağız. Bolu kampında 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. 17, 19, 22 ve 24 Ağustos tarihleri arasında hazırlık maçları oynayacağız. Şuan için takımlar belli değil. Hazırlık maçlarının ardından ikinci etap kampını da tamamlayarak kente döneceğiz. İki kampıda iyi geçireceğiz inşallah"

2 FUTBOLCU İMZA AŞAMASINA GELDİ

Dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Afacan Cuma günü İstanbul'a gideceğini belirterek ''Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız 2 oyuncu için Cuma günü İstanbul'a gideceğiz. Küçük sorunlar var. Onları da halledersek eğer orada anlaşmayı sağlayacağız. 2'si de oynayan kaliteli oyuncular. Biz Zonguldakspor'a yakışan oyuncuları kadromuza katıyoruz. Herkes bize güvensin. Hedef play-off. Bizler ve ekibimiz bunun için çabalıyoruz. Karamsarlığa gerek yok. İyi ve başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi