TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da ligin tamamlanmasına 4 hafta kalan 3 futbolcu ile yollar ayrıldı.

İLK AYRILAN KEMAL OLDU

Kırmızı-lacivertli ekipte geçtiğimiz sezon devre arasında Yeni Orduspor'dan transfer edilen ve oynadığı süre içinde harikalar yaratan Kemal Cingirt, başarılı futbolunun yanı sıra sağlam karakteri ile de taraftarın değer verdiği futbolcular arasında yerini almıştı. Sezon başında yönetim tarafından takımda kalması istenen Kemal Cingirt teklifi kabul ederek Zonguldakspor ile sözleşme imzalamıştı. Ancak geçtiğimiz sezon Yeni Orduspor'da Cahit Terzi tarafından kadro dışı bırakılan Kemal, bu sezon da Cahit Terzi ile çalışmak durumunda kalmıştı. Ligin ilerleyen haftalarında Terzi, Kemal'i önce 11'den kesti, sonra da 18'e dahi almadı. Devre arasında bir takıma gönderilmeyen Kemal Cingirt alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedilen ilk futbolcu oldu.

GENCAY VE ŞAHİN AYRILDI
Zonguldakspor yönetimi Teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasında Gümüşhanespor'dan transfer edilen santrafor Şahin Aygüneş'in yanı sıra sezon başında Eyüpspor'dan transfer edilen Gencay Erten takımdan ayrıldı. Gencay'ın takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi