TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor sezonun en rahat karşılaşmasını oynayacak. Kırmızı-lacivertli ekip ligin tamamlanmasına 3 hafta kala ne şampiyonluk, ne play-off ne de kümede kalma mücadelesi veren takımlar arasında bulunmuyor. Son 3 maçına formalite ve prestij için çıkacak olan Zonguldakspor aynı kendisi gibi rahat olun Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

ELMAS'IN HEDEFİ RÖVANŞI ALMAK

Zonguldakspor sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Kırklarelispor'a 3-0 gibi farklı skorla yenilmiş ve ağır bir yara almıştı. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Pazar günü sahasında oynayacağı maça rövanş için çıkacak. 3-0'ın rövanşını almak isteyen futbolcular taraftarın da desteği ile 3 puan alarak geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı 4-0'lık Tarsus İdmanyurdu yenilgisini de unutturmak istiyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI, MAÇ SAATİ BEKLENYOR
Kırmızı-lacivertli ekip Salı gününden itibaren Fener Sentetik Saha ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanlarla Kırklarelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.30'da başlayacak karşılaşma öncesinde teknik heyet ve yönetimden izin alan 7 futbolcu kadroda yer almayacak.

Editör: Pusula Gazetesi