Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 8'nci haftasında zirve mücadelesi veren haftaya namağlup giren 24 Erzincanspor'u konuk etti.

Devrek İlçe Stadı'nda oynanan maç öncesinde Zonguldakspor 5 puanla 14'üncü sırada yeralırken, rakip 24 Erzincanspor ile 16 puanla ikinci sırada haftaya girdi.

ELMAS SEZONUN EN İYİ FUTBOLUNU OYNADI

Karşılaşmaya ev sahibi olmanın avantajı ile çıkan Zonguldakspor ilk 45 dakikayı sağlı sollu ataklarda üstün oynayarak tamamladı. Gol sesi çıkmayan ilk yarının ardından ikinci yarı da rakibi karşısında etkili oynayan Zonguldakspor özellikle gol yollarında etkisiz kaldı.

Maçın 53'üncü dakikasında oyuna sonradan giren 24 Erzincansporlu futbolcu Batuhan çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Rakibinin eksik kalması ile birliket oyunda üstünlüğünü daha da artıran Zonguldakspor'da 67'nci dakikada Emre Kara'nın ortasına kafa ile dokunan Furkan Deniz'in topunu rakip futbolcu Mumin çizgiden çıkararak yüzde yüzlük golü engelledi.

Zonguldaksporun 87'nci dakikada geliştirdiği atağında Ramazan sağ kanattan ortaladı, Oktay boş pozisyonda topu üstten kafa ile auta attı.

90 dakika boyunca rakibine tek pozisyon dahi vermeyen Zonguldakspor kendisi de gol yollarında etkisiz kalınca karşılaşma golsüz 0-0 sona erdi. Bu sonucun ardından Zonguldakspor 6, rakip 24 Erzincanspor ise 17 puana yükseldi.

Zonguldakspor 24 Erzincanspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadı, istediği sonucu alamadı.

FUTBOL VAR GOL YOK
Zonguldakspor namağlup rakibi Erzincanspor karşısında 90 dakika boyunca oynadığı etkili futbolunu bir türlü sonuca yansıtamadı. Özellikle gol noktalarında etkisiz kalan Zonguldakspor'un aynı sorunu ilerleyen haftalarda da yaşayacağı gözleniyor. Ankara Demirspor, Sancaktepe, Ergene Velimeşe ve özellikle Amed Sportif maçlarında da aynı sorun yaşanırken, takım içinde golcülerin etkisizliği kırmızı-lacivertli ekibi olumsuz etkiliyor.