Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta Zonguldakspor sezona çok olumsuz şartlar altında başlamasına rağmen ligin ilk üç haftasında İnegölspor, Niğde Anadolu FK ve Ergene Velimeşe maçlarından topladığı 5 puanla büyük moral bulmuştu. Kırmızı-lacivertli ekip son 2 maçta Ankara Demirspor'da bireysel hatalardan 2-0, Sancaktepe deplasmanında ise 90+5'inci dakikada yediği golle 1-0 mağlup ayrılarak puan alamadı.

Teknik Direktör Mustafa Dalcı Ankara Demirspor ve Sancaktepe maçında kesinlikle yenilgiyi hak etmediklerini belirterek futbolcuların bu iki maçta büyük bir mücadele örneği sergilediğini, ancak takımlar arasında büyük farklar olmasına rağmen yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

GÖZLER AMED SPORTİF MAÇINA ÇEVRİLDİ
Zonguldakspor iki yenilgiyi de unuturak 21 Ekim Çarşamba günü Devrek İlçe Stadı'nda oynayacağı Amed Sportif maçının hazırlıklarına başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Teknik Direktör Mustafa Dalcı nezaretinde gerçekleştirilen idman öncesinde futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Dalcı futbolcularla yaptığı konuşmasında futbolcularını motive ederek iki maçı geride bıraktıklarını, Amed Sportif maçını kazanarak yeniden çıkışa geçecek güce ve inanca sahip olduklarını söyleyip futbolcularına moral verdi.