Çaycuma Köyleri Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Savaş Çiloğlu, Bursa ZONSİAD'ın düzenlediği iftar programına katıldı.

Çaycuma Köyleri Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Savaş Çiloğlu, Bursa Zonguldaklı Sanayici, İş Adamları ve Yöneticileri Derneği'nin (Bursa ZONSİAD) düzenlediği iftar yemeğinde Bursa'da yaşayan Zonguldaklı iş adamları bir araya geldi.

Zonguldaklı İşadamı Girol Kalaycı'nın sahibi olduğu Hacıbaba Kahvecisi'nde düzenlenen programa, Bursa'da yaşayan Zonguldaklı iş adamları büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğinden sonra Dernek Başkanı Serkan Durmuş yaptığı konuşmada dernek faaliyetlerini anlatarak, Zonguldak ile Bursa arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade etti. Ayrıca birlik ve beraberliğin önemine de değindi. Salondan büyük alkış alan Durmuş, iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Derneğe üye olan ve katkı sağlayanlara da plaket takdim edilirken, Zonguldak'tan katılım sağlayan Savaş Çiloğlu da bir katılımcıya da plaket verdi. Çiloğlu, "Aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum, sizlere Zonguldak halkının selamını getirdim. Buradaki bu çalışmaların Zonguldak lobisi için önemli olduğunu söylemek isterim. Herkese başarılar diliyorum."

Çiloğlu, konuşmasından sonra derneğe Zonguldak'ın sembolü olan Madenci Heykeli hediye etti. Çiloğlu'nun hediye ettiği Madenci Heykeli salondakiler tarafından çok beğenildi. Geceye katılanlar sırayla kendini tanıtarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Gece aile fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Editör: Pusula Gazetesi