Zonguldaklı Yönetmen Kıvanç Baruönü'nin yönetmenliğini yaptığı Arif V 216 adlı film 5 Ocak'ta vizyona girecek. Baruönü, Arif V 216 adlı filmin afişini sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

"V afiş... Hadi bakimmm! Şimdi bu afişe bakarken dile kolay macera bundan on beş sene öncesine dayanıyor. Eski bir dostla uzun bir aradan sonra yeniden buluştuk, kaynaştık yaklaşık bir yılı dolu dolu yaşadık. hep gülmedik baştan sölim de hahahah... Film çekmek bazen öyle dışardan gözüktüğü kadar eğlenceli ve kolay olmuyor. Ama sonucu güzel olan herşey geride sadece güzel anıları ile hatırlanıyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler, yine hep birlikte yaptık. Yine çok güzel oldu:) kuzguna yavrusu misali. Ama asıl kararı 5 Ocak'ta filmin gerçek sahipleri verecek.. umarım seversiniz ve film sizin filminiz olur.. bize de belki bir yenisini çekmek düşer..."

FİLMİN KONUSU

Arif v 216, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 2004 yılında vizyona giren filmi G.O.R.A.'nın baş kahramanlarını ele alıyor. Esnaf Arif ve yakın arkadaşı robot 216'nın yeni maceralarını işleyecek olan filmde başrolleri Cem Yılmaz ile Ozan Güven üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor.

KIVANÇ BARUÖNÜ KİMDİR?

11 Ekim 1969'da Zonguldak'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Zonguldak'ta tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'ne girdi. Aynı yıllarda öncelikle tiyatro ve fotoğrafla ilgilendi. Üniversite yıllarında televizyon haberciliği alanında çalışmaya başladı. "32.Gün" programında muhabir olarak görev yaptı. Türkiye'nin ilk özel radyolarından biri olan Genç Radyo ve Klas Radyo'da programcı ve yayın yönetmeni olarak uzun yıllar çalıştı. Number One müzik kanalını kurdu. Baruönü, müzik sektörü ile paralel olarak oluşan yeni bir alana geçerek klip yönetmeni olarak çalışmaya başladı. 90'lı yılların başı ve 2000'li yıllar arası özellikle İzzet Öz Production bünyesinde çektiği kliplerle adından söz ettirdi. Tüm bunların yanı sıra, yönetmenliğine en büyük katkıyı sağlayan tecrübe ise, uzun zaman Savaş Ay'ın hazırlayıp sunduğu A TAKIMI isimli haber programında danışman ve görsel yönetmen olarak çalışması oldu. "Dansöz" ,"G.O.R.A", "Kelebeğin Rüyası" gibi daha bir çok filmde görev alan Kıvanç Baruönü, sinema filmi yönetmenliğine başladı. 2014'te Patron Mutlu Son İstiyor, 2015'te Kocan Kadar Konuş, 2016'da ise Kocan Kadar Konuş:Diriliş ve Görümce filmlerini çekti.

Editör: Pusula Gazetesi