Zonguldaklı futbolcu Muhammed Enes Durmuş tatilini memleketi Zonguldak'ta geçiriyor. Sarayspor altyapısında futbola başlayan ve ardından Kardemir Karabükspor, Beşiktaş'a transfer olan Muhammet Enes Durmuş geçtiğimiz sezon Türk Futbolunun köklü kulüplerinden Göztepe'ye transfer olmuştu. 21 yaşındaki Muhammed Enes Durmuş Göztepe'de iyi bir sezon geçirdiğini belirterek hedefinin gelecek sezonuna iyi hazırlanarak Göztepe'de kalıcı olmak istediğini dile getirdi.

GÖZTEPE'DE KALICI OLMAK İSTİYOR

Zonguldaklı genç yıldız Muhammed Göztepe'de mutlu olduğunu belirterek " Sezon benim açımdan güzel geçti. Hocamın da dediği gibi yaşım itibariyle oynadığım maçlarda en iyisini yaptım. Bir daha ki sezon için hazırlıklara başladım. 3 gün sonra da yeni sezon açılacak. İnşallah seneye de Göztepespor formasını giyerek ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Çok çalışmaya devam''dedi.

"MİLLİ FORMAYI HEDEFLİYORUM"

Kısa sürede kentini başarısıyla daha ön plana atarak hedef büyüteceğini sösyleyen Muhammed, "Amacı Göztepe'de daha fazla süre alıp formayı kaparak bir daha bırakmamak. Ondan sonra da A milli takım seviyesini çıkmak istiyorum. Önümde uzun bir yol var inşallah elimden geleni yaparak hedeflerime ulaşacağım. Milli forma en büyük hayalim" dedi.

"TEKLİFLER ÇOK GELİYOR"

Muhammed Enes Durmuş, kendisine özellikle 1. Ligden teklifler olduğunu belirterek "Sezonun sona ermesiyle birlikte 1.Lig takımlarından teklifler geldi. Ama şuanda Göztepe ile sözleşmem devam ediyor. O yüzden bir şey söylemek doğru olmaz. İnşallah gelecek sezonda Göztepe forması ile güzel bir sezon geçirmek istiyorum''dedi.

"SARAYSPOR BENİM EVİM"

Sarayspor'un evi olduğunu belirten ve bu günleri başta Turan Altıntaş'a borçlu olduğunu belirten Muhammed "8-9 yaşında Sarayspor'a geldim Turan hocamın yanına. 12-13 yaşımda Fenerbahçe olayımız olduSarayspor'dan Karabükspor'a gittim. Bu bizim için güzel bir şey. Turan hocamın benim üzerimde emekleri çok fazla. Şuanda Göztepe formasını giyiyorsam bunda en büyük payı olan Turan hocadır. İnşallah onun ve Zonguldak halkının yüzünü kara çıkarmayacağım. Çok çalışıp daha iyi bir futbolcu olmak istiyorum''dedi.

"AVRUPA NEDEN OLMASIN"

Gelecekte Avrupa'da bir kulüpte futbola devam etmeyi hayal ettiğini belirten genç yıldız "Benim en büyük hayalim Avrupa'da ülkemizi temsil etmek. Eğer bir gün fırsat gelirse Avrupa'da ülkemizi ve ilimizi temsil etmek istiyorum. Bunun içinden elimden gelenin fazlasını yaparak bu hayalime ulaşmak istiyorum. İnşallah bu gerçekleşir" dedi.

"ZONGULDAKSPOR FORMASI ÇOK ÖZEL"

Memleketinin takımı olan Zonguldakspor'un kendisi için çok özel olduğunu belirten Muhammet Doğup büyüdüğü memleketimin takımı Zonguldakspor'u da yakından takip ediyorum. Maddi imkansızlıklara rağmen ligde kaldılar. Gerçekten bence büyük bir başarı. Zonguldakspor'un hak ettiği yerler buralara değil. Bence Zonguldakspor Süper Ligi hakkediyor. İnşallah bana da bir gün ilimizin takımı Zonguldakspor forması giymek nasip olur. Gelecek neyi gösterir bilemeyiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi