Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor, yeni sezon öncesinde transferlerde sessizliğini bozdu. Zonguldaklı futbolcu Emre Can Özbay'da sarı-lacivertli ekibe transfer oldu.

EMRECAN ÖZBAY TALASGÜCÜ'NE İMZA ATTI

Zonguldak'ın son yıllarda yetiştirdiği yetenekli futbolculardan Emre Can Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kayseri Talasgücü ile bugün resmi sözleşme imzaladı.

Son olarak bu sezon Kozlu Belediyespor'da forma giyen ve kanat oyuncusu olmasına rağmen Kozlu Belediyespor'un attığı gollerin çoğuna tek başına imza atan Emre Can bundan böyle Kayseri ekibi için mücadele edecek

17 İMZA BİRDEN ATILDI

Düzenlenen imza töreninde 6 tane dış ve 11 tane iç transfer olmak üzere toplan 17 oyuncuya imza attıran Talasgücü Belediyespor yeni sezona iddialı girecek.

Sarı- lacivertli takım iç transferde Mustafa Bulut, Umut Mete, Altan Güneş, Mehmet Tahir Kalem, Göksel Arsoy, Emre Öztürk, Rafet Kayapınar, Raşit Gür, Yekta Berk Kahraman, Özkan Tan, Salih Bahadır Soylu ile el sıkıştı. Dış transferde ise geçtiğimiz sezon Somaspor'da forma giyen Ayvaz Koç, Kozlu Belediyespor'dan Emrecan Özbay, Adem Demiroğlu, Kayserispor U-21 takımından Emrah Demir, 11 Nisan Belediyespor'dan A.Kerim Şuaip ile Kelkit Belediyespor'dan Sefa Yılmaz'a imza attırdı.

Editör: Pusula Gazetesi