Zonguldaklı Gazeteci ve Spor adamı Ahmet Demir'in oğlu futbol antrenörü Aykın Demir 15 yıl hizmet verdiği, sayısız yetenekli futbolcu yetiştirip Türk futboluna kazandırdığı Gençlerbirliği kulübüne veda etti.

Zonguldakspor alt yapı antrenörlüğü yaptıktan sonra Gençlerbirliği alt yapısının yanı sıra zaman zaman A takımda da görev alan Aykın Demir 15 yıl boyunca istikrarlı ve başarılı çalışmalarının yanı sıra her yıl üstüne koyup kendisini geliştirerek her takımın bünyesinde görmek istediği ideal bir teknik adam haline geldi.

Gençlerbirliği ile 2009-2010 futbol sezonunda Akademi Liginde Türkiye şampiyonlu da yaşayan Aykın Demir Alanlayspor'dan gelen teklifi kabul ederek Alanyaspor'a Scout Şefi olarak transfer oldu.

DEMİR'DEN DUYGUSAL VEDA!

Zonguldak'ın gururu, başarılı teknik adam Aykın Demir veda mesajı yayınlayarak Gençlerbirliği'nden ayrılığını, Alanyaspor'a transferini şu şekilde duyurdu: "15 yıl boyunca Profesyonel A takim ve tüm yaş kategorilerinde Antrenör olarak görev yaptığım, altyapı antrenör arkadaslarım ile şu an Gençlerbirliği A takım dahil süper lig ve profesyonel liglerde oynayan onlarca oyuncunun yetişmesinde emeğim olan Gençlerbirliği spor kulübünden yönetecilerimin bilgisi dahilinde ayrılarak Alanyaspor'da yerel scout şefi olarak göreve başladım . Bu değerli görevi bana layık gören Alanyaspor başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder, hayırlı ve başarılı bir sezon geçirmemizi dilerim"

Editör: Pusula Gazetesi