TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un eski takım kaptanı Mert Caymaz sosyal medya hesabından Zonguldak'a mesaj gönderdi. Kırmızı-lacivertli formayla 2 şampiyonluk yaşayan ve takımın başarısında büyük rol oynayan Fethiyesporlu Mert Caymaz Corona virüs salgınının Türkiye genelinde en fazla vaka görülen iller arasında Zonguldak'ın bulunmasına üzüldüğünü söyledi. Mert bu durumun Zonguldak'a yakışmadığını söyledi.

"SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM, ÇOK SEVİYORUM"

Mert Caymaz,''Sizleri çok özledim. Biliyorsunuz Fethiyespor'da futbol hayatıma devam ediyorum. Ben Zonguldaklıyım. Zonguldaklı olmaktan da gurur duyuyorum. Orası benim memleketim. Ailem orada. Corona virüs nedeniyle futboldan uzak kaldık. Bizde evimizden dışarı çıkamıyoruz. Haberlerde takip ediyorum. Zonguldak olarak Corona virüsden en çok kayıp veren illerin başındayız. Zonguldaklı olarak çok üzülüyürum. Bu bize yakışmıyor. Buradan sizlere çağrıda bulunuyorum. Mümkün olduğunca dışarı çıkmayalım. Kendinize dikkat edin. Sizleri çok seviyorum. Sağlığını için, aileniz için ve sevdikleriniz için evde kalın" ifadelerine yer verdi.

"BERABER ÜZÜLDÜK, BERABER SEVİNDİK"

Mert ''Zonguldakspor'da güzel günlerimiz geçti. Şampiyonluklar yaşadık. Beraber üzüldük beraber sevindik. Sizleri çok seviyorum. Şanlı Zonguldakspor taraftarını da unutmadı. Onlara çok selam söylüyorum. Futbol hayatımı Fethiyespor'da devam ediyorum. İlimizi en iyi şekilde burada temsil ediyorum'' dedi.