Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın 11-12 Kasım tarihleri arasında Samsun'da düzenlemiş olduğu Öğretmenler Turnuvası Grup Yarışmaları'nda Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü Masa Tenisi takımı şampiyon oldu.

Osman Yılmaz, Murat Hut ve Adem Uzun'dan oluşan Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü Masa Tenisi takımı A grubunda yer aldı. Grubunda Bolu ve Amasya'yı devirerek finallere kaldı. Zorlu final maçlarında Sinop ve Samsun ile karşılaşan temsilcimiz bu maçlarda da üstün başarıyla Grup Şampiyonu olan temsilcimiz Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyonluk kupası ile kente döndü.

İyi bir takım görüntüsü çizen Osman Yılmaz, Murat Hut ve Adem Uzun oynadığı maçlarda yüksek performansları ile rakiplerine şans tanımadı.

FİNALLER ANKARA'DA OYNANACAK

22-23 Kasım tarihleri arasında Ankara'da oynanacak olan final müsabakalarına katılacak olan Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü Masa Tenisi takım bu tarihe kadar çalışmalarına sıkı tempo ile devam ederek birbirinden güçlü takımlarla şampiyonluk mücadelesi verecek.

Editör: Pusula Gazetesi