Zonguldak'ta son yıllarda milli sporcu sayısının artmasıyla birlikte Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel milli sporcuların çok daha iyi şartlar altında çalışabilmeleri ve kendilerini geliştirip teknolojiye ayak uyudurabilmeleri için tüm imkanları sporculara ve antrenörlere sunuyor.
Karaelmas Kemal Köksal Stadı altında atletizm branşı için sentetik zeminli kapalı bir antrenman salonu oluşturan Yüksel, milli sporcuları kış ayında soğuk hava şartlarından kurtardı, malzeme desteği sağlayarak çok daha iyi imkanlar sundu.
Atletizm branşınınyanı sıra Tekvando, Boks, Güreş, Judo ve diğer branşlardaki milli sporcular için de aynı imkanları sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel milli sporcular için Dünya şampiyonası ve Olimpiyatlarda kullanılan yeni puanlama sistemi alınırken bu sistemle milli sporcuların müsabakalara daha iyi şartlarda çalışma imkanı sunuldu, gerekli malzmeler tedarik edildi.
FİTNESS, FİZYOTERAPİST VE PSİKOLOG İMKANI SAĞLANDI
Milli sporcular için özel fitness salonu oluşturulurken, sporcu sakatlıklarının önüne geçilebilmesi için fizyoterapist ve spor psikoloğu getirildi ve gerekli cihazlar alındı.
SPORCULARDAN VEFA ÖRNEĞİ
Tüm bu imkanları Milli sporcular için sulan Hakan Yüksel için Zonguldak'ta başarılı olan milli sporcular kendi medya hesaplarından teşekkür zinciri oluşturdular. Sporcuların bu vefalı davarınşları ise taktir topladı.