Avrupa Zonguldaklılar Derneği'nin Almanya'da düzenlediği 'Göçün 59'uncu Yılı Buluşması' programında Zonguldaklı futbolcu Ahmet Kutucu'nun forması açık arttırmada satıldı.

Formayı satın alan UID yöneticisi Abdullah Ören, formayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim etmek üzere Cumhurbaşkanı Danışmanı Saadet Oruç'a teslim etti.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Saadet Oruç, gecenin sürprizini şu cümlelerle anlattı;

"Avrupa Zonguldaklılar Derneği tarafından Almanya'da düzenlenen Göçün 59. yılı buluşması vesilesiyle Zonguldak vekilimiz Hamdi Uçar beyin de katıldığı bir dizi etkinlikte hazır bulunduk. Uluslararası Demokratlar Birliği Genel Başkanı Bülent Bilgi ve Ak Parti Almanya temsilcisi Meryem Göka da etkinliklerde vatandaşlarımızın sorun ve önerilerini dinlediler, çözüm önerilerini ele aldılar. Düsseldorf Başkonsolosumuz Ayşegül Karaarslan hanımefendi de etkinliklerde vatandaşlarımızla biraraya geldi. Ekonomik ve kültürel gündemli buluşmaların yanı sıra vatandaşlarımızla sorun ve önerilerin ele alınacağı imkanlar sunan ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan Mehmet Karakulak ve Recep Kahya beyefendilere teşekkür ediyorum. Tabi gecenin sürprizi Schalke 4 takımında oynayan Zonguldaklı futbolcu Ahmet Kutucu'nun formasının açık arttırmada UID yöneticisi Abdullah Ören tarafından satın alınıp, Cumhurbaşkanımıza takdim edilmek üzere bana teslim edilmesiydi."

Editör: Pusula Gazetesi