Zonguldaklı Milli Boksör Türkiye şampiyonu Birol Aygün ringlerden yeşil sahalara döndü.

Eylül ayında Zonguldak'ta gerçekleştirilen Büyükler Erkek ve Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda 75 kiloda tüm rakiplerini devirerek Türkiye Şampiyonu olan Zonguldaklı Milli boksör Birol Aygün aynı zamanda 24 Ekim 2021 tarihinde Sırbistan'da gerçekleştirilen Dünya Boks Şampiyonası'nda da Milli forma ile Türkiye'yi temsil etmişti.

Yoğun, yorucu ve başarılı bir sezon geçiren Birol Aygün İnağzıspor formasıyla bu kez de futbol sahalarına döndü. Geçtiğimiz yıllarda da İnağzıspor'da futbol oynayan Birol Aygün bu kez santrafor olarak boy göstermeye başladı.

Birinci Amatör Küme Merkez Grubu'nda Fener Sahası'nda oynanan Merkez Atölyesispor-İnağzıspor maçında İnağzıspor formasıyla sahaya ilk 11'de çıkan Birol Aygün oynadığı futbolla alkış aldı.

GÜÇLÜ FİZİĞİ İLE DİKKATLERİ ÇEKTİ
Yoğun boks antrenmanları ile gücüne güç katan, Türkiye şampiyonu olup, Dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden Birol Aygün'ün Merkez Atölyesispor maçında güçlü fiziği ile dikkatleri çekerken girdiği ikili mücadelelerde oldukça başarılı görüntü.

İNAĞZISPOR 2-1 GALİP

90 dakika sonunda İnağzıspor sahadan 2-1 galip ayrılarak sezonun ilk maçında 3 puanla tanıştı. Birol Aygün 90 dakika boyunca oynadığı futbolla alkış aldı.