TTF 12 Yaş Türkiye Yaz Kupası 2-A kategorisinde erkeklerde 47 eleme tablosu 32 Ana tablo olmak üzere toplam 79 sporcunun katılımı ile Ankara Tenis Kulübü'nde gerçekleştirildi. Turnuvada 2 numaralı seri başı olarak turnuvaya katılan Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü sporcusu Kıvanç Kundakçı büyük başarıyı imza atarak Zonguldak tenisine ivme kazandırmaya devam ediyor.

Ana tablo 1'nci turunda Ankara Tenis Kulübü sporcusu Bilgehan Karslı'yı 6-0, 6-0, ikinci turda ferdi lisanslı Süleyman Yıldız'ı 6-1, 6-3, Çeyrek final maçında Ankara'dan İncek Tenis Plus Spor Kulübü'nden Kuzey Öner'i 6-1, 6-1, yarı final maçında ise Ankara Tenis Kulübünden (ATK) Uras Atlas Mutlu'yu 6-1, 3-6, 6-4 yenerek final oynama hakkı kazandı. Final maçında Ankara'dan Milli tenisçi Kaan Işık Koşaner'e 6-2 ve 6-4 yenilerek turnuvada ikinci olma başarısı gösterdi.

Kıvanç Kundakçı çiftler kategorisinde 2011 doğumlu kuzeni Mehmet Murtaza Kundakçı (10 yaş Ankara ferdi lisans) ile Ömer İlik ve Kaan Işık Koşaner çiftine 4-6, 6-3 10-2 setlerde 2-1 kaybederek ikinci oldular. Böylece Kıvanç Kundakçı hem tek hem de çiftlerde final oynayıp ikinci olarak hem antrenörleri Salih Yıldız ve Altuğ Çetintaş'ı, hem de Kulübü Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübüne çifte sevinç yaşattı.