Zonguldakspor'un eski futbolcusu Kilimlili Hurşit Velioğlu İçel İdmanyurdu'na transfer oldu. Bölgesel Amatör Ligin en başarılı stoperi olarak seçilen Hurşit Velioğlu, İçel İdman Yurduspor tesislerine giderek resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kütühyaspor altyapısında forma giyen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Hurşit Velioğlu, sırasıyla Fenerspor, Akhisar Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Erdekspor, Zonguldakspor, Yomraspor, Nevşehir Belediyespor, Turgutluspor, Manavgat Belediyespor, Arthin Hopaspor ve Kırkkale Büyük Anadoluspor formalarını giydi.

HURŞİT HELALLİK İSTEDİ

Kırıkkale camiasına veda eden Hurşit helallik isteyerek şöyle konuştu: "Bugün itibari ile çok kıymetli Kırıkkalespor camiasından ayrılıyorum. Öncelikle başkanımız Harun Ulusoy'a, yöneticilerime ve de benim için çok değerli beni Kırıkkalespor'a kazandıran Harun Aydoslu hocama ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca büyük kaptan Uğur Kütük abime de yine sonsuz teşekkürler. Her zaman yanımızda oldu. Kırıkkalespor ve de Kırıkkale şehri benim için bir başka özel artık. Çünkü şehitler yurdu Kırıkkale bayrağımızdaki kırmızı kanı ve de takımın renklerindeki kırmızı gerçekten çok anlamlı. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşlarda bu şehrin hem maddi hem de manevi değerini bilerek mücadele eder. Herkesten helallik istiyorum. Benden yana da helal olsun saygı ve sevgilerimle" dedi.

TRANSFERİNİ ŞU ŞEKİLDE DUYURDU

Hurşit yeni transfer olduğu İçel İdmanyurdu'nu ise şöyle duyurdu: "Yeni takımım İçel İdmanyurdu olmuştur. Beni buraya laik gören başta İbrahim Baş hocama ve kulüp başkanına yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte çok çalışarak yolun sonu şampiyonluk olur"

Editör: Pusula Gazetesi