Zonguldaklı hakemlere kritik görevler verildi. Merkez Hakem Kurulu Zonguldaklı C Klasman, Bölgesel, Kadın Bölgesel Yardımcı, ve İl Hakemleri 2. lig, 3. Lig ve U-21 müsabakalarında görevlendirdi. C Klasman Hakemi Hakan Ergin, 2. Lig müsabakası AfjetAfyonspor- Kastamonuspor 1966 maçında, Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem Esra Arıkboğa, Kayseri Erciyesspor- Yeni Orduspor maçında, Bölgesel Hakem Oğuzhan Erdoğan ve İl Hakemi Davut Can Çubukçu U-21'de MKE Ankaragücü-Gazişehir Gaziantep Futbol Okulu maçında görev alacak.

Zonguldak'ın klasmandaki tek bölgesel yardımcı hakemi Esra Arıkboğa, bu hafta ilk profesyonel ligde oynanan müsabakada görev alacak. Arıkboğa, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor ve Yeni Orduspor karşılaşmasında Orta Hakem Gamze Durmuş'un yardımcısı olarak görev alacak.

C klasman Hakemi Hakan Ergin ise 2. Lig Kırmızı Grup'ta Pazar günü saat 15:30'da Afyon Zafer Stadı'nda oynanacak AfjetAfyonspor- Kastamonuspor 1966 maçında dördüncü hakem olarak görev alacak. Bölgesel Hakem Oğuzhan Erdoğan ve İl Hakemi Davut Can Çubukçu ise Pazar günü Ankara'da U-21 Ligi'nde oynanacak olan MKE Ankaragücü-Gazişehir Gaziantep Futbol Okulu karşılaşmasında görev alacaklar. Bölgesel Hakem Oğuzhan Erdoğan Orta Hakem olarak, Davut Can Çubukçu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Zonguldak Klasman Gözlemcisi İlkay Güner ise Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ergene Velimeşespor ve Pazarspor karşılaşmasında Gözlemci olarak yer alacak. Pazar günü saat 15:30'da Tekirdağ General Basri Saran Stadı'nda İlkay Güner yerini alacak.

Editör: Pusula Gazetesi