Devrek Belediyesi'nde Zabıta Memuru olarak çalışan Hanife Ulusoy'un kızı spiker/sunucu-oyuncu Mutlu Ulusoy başarılarıyla hemşerilerinin göğsünü kabartıyor.
NTV Spor'dan, TRT Spor'a geçen Mutlu Ulusoy Gece Raporu isimli program ile herkesin takdir ve beğenisini kazanmayı başarmıştı. TRT Spor'a yeni kan olarak gelen başarılı sunucu Ulusoy, enerjisi, başarılı sunuculuğu ve duruşu ile izleyenlerin gönüllerinde kısa sürede taht kurmayı başardı.
Mesleğe Habertürk'te başlayan Mutlu Ulusoy, ardından Kartalbakışı Web TV'de sunuculuk yaptı. Bir yıl sonra Fox'ta Fatih Portakal ve ekibiyle çalışan Ulusoy, bir süre sonra TV8'de sabah haberlerini sundu. 2 yıl NTV'nin spor haberlerini sunan Ulusoy, TRT Spor, Beşiktaş TV ve Misli.Com'daki başarıyla da göz dolduruyor.

MUTLU ULUS0Y KİMDİR?

18 Mart 1987 tarihinde aslen Zonguldak'ın Devrek ilçesinde dünyaya gelmiştir. Babası Mutlu Ulusoy henüz 7 yaşında iken vefat etmiştir. Habertürk kanalı ile çalışma hayatın adım atmış ardından Beşiktaş web sitesi bünyesinde editörlük yapmıştır. Konya Selçuk Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Günümüze kadar TRT Spor'da Gece Raporu, NTV'de Spor Haberleri, TRT Spor'da Mutlu Sabahlar ve Spor Keyfi son olarak Kanal D ile Günaydın Türkiye programlarını sunmuştur.

2017 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan Deli Gönül adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve dizide Doktor Müge karakterini canlandırmıştır. Bu dizi ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdiği dizi olmuştur. 2019 yılında yılında ise Söz isimli dizinin oyuncu kadrosuna katılmış ve dizide Savcı Derya'nın asistanı Seda karakteri ile oyunculuk kariyerini devam ettirmiştir.

bakin-bu-guzel-kim-cikti
Bakın bu güzel kim çıktı?

Editör: Pusula Gazetesi